Fjord Line Danmark A/S

Fjord Line er et moderne rederi, der sejler mellem Danmark (Hirtshals) og Norge. Vi har også en linje mellem Norge og Sverige. Rederiet er i kraftig vækst som følge af ny tonnage og udvidelse af tilbuddet til passagerer og fragtbranchen.
I juli 2013 indsatte Fjord Line den første af to nye miljøvenlige cruisefærger, MS Stavangerfjord, og i marts 2014 blev søsterskibet MS Bergensfjord indsat. Begge drives med flydende naturgas (LNG). Skibene besejler ruterne Hirtshals – Stavanger – Bergen og Hirtshals – Langesund med daglige afgange året rundt.
Den 20. juni 2014 startede Fjord Line en ny rute mellem Sandefjord og Strömstad, der besejles af den gennemmoderniserede færge MS Oslofjord med fire daglige afgange året rundt.
Indtil 2020 sejlede Fjord Lines hurtigfærge HSC Fjord Cat på ekspresruten mellem Hirtshals og Kristiansand. I foråret 2021 overtages ruten af den nye topmoderne katamaran Fjord FSTR.
Ud over passagertrafikken har Fjord Line god kapacitet på fragt af arbejdskøretøjer og gods, der håndteres af Fjord Lines fragtafdelinger i Danmark og i Norge.

HJEMMESIDE

KONTAKT

FIND VEJ

Containerkajen 4
9850 Hirtshals

Login Hirtshals handel & erhverv