Fjord Line Danmark A/S

Fjord Line er et ungt rederi, grundlagt i 1993, der sejler mellem Hirtshals i Danmark og Langesund, Kristiansand, Stavanger og Bergen i Norge. Desuden har vi en rute mellem Sandefjord i Norge og Strömstad i Sverige, der besejles af gennemmoderniserede færge MS Oslofjord.

Skal turen gå til Langesund, Stavanger eller Bergen så hop ombord på vores to skønne og miljøvenlige cruiseskibe, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord, der begge drives af flydende naturgas (LNG). Om bord finder I alt fra lækre kahytter, a la carte restauranter, den bugnende Commander Buffet og vores Taxfree-shop med kæmpe udvalg til underholdning i Loungen, en god kamp i sportsbaren eller sjov de mindste på legepladsen på dæk 10.

Sommerruten mellem Hirtshals og Kristiansand besejles af vores splinternye og topmoderne katamaranfærge, Fjord FSTR, der krydser Skagerrak på blot 2 timer og 15 minutter – den hurtigste vej til Norge. Om bord på FSTR kan I tage plads i Loungen og nyde snacks og drikkevarer under hele overfarten. I kan også suppe en sandwich i caféen eller en lækker kop Starbucks©kaffe. Selvfølgelig er der også mulighed for at gøre en god handel i vores Taxfree-shop eller blot nyde overfarten med god vind i håret på agterdækket.

Fjord Line er i dag Norges næststørste færgerederi i international passager- og godstrafik mellem Danmark, Norge og Sverige med en markedsandel på 21 %.

Gennem de sidste år er vi vokset meget ved at introducere nye, moderne skibe til vores flåde, udvide vores rutenetværk og ved at give vores gæster og fragtkunder exceptionel service og værdi for pengene. Fjord Line er bygget på sunde værdier. Alt, hvad vi gør, er præget af handlekraft, ansvar, respekt og engagement. Selskabet beskæftiger cirka 800 medarbejdere og transporterer årligt over 1,4 millioner passagerer. Udover passagertrafik tilbyder vi også fragt af erhvervskøretøjer og varer.

Det er bare at glæde sig!

HJEMMESIDE

KONTAKT

FIND VEJ

Containerkajen 4
9850 Hirtshals

Login Hirtshals handel & erhverv